top of page

Jo alkuvaiheessa Jonin apuna yritystä rakentamassa oli yrittäjäisä Jukka. Aika pian avajaisten jälkeen kuitenkin tuli selväksi, että apukäsiä tarvittaisiin lisää - ja äkkiä. Niinpä perhe lyöttäytyi yhteen ja sisarukset Sanni, Emma ja Santeri, Jonin puoliso Milla sekä Jukan puoliso Olka hyppäsivät mukaan töihin. Porukalla painettiin pitkää päivää keittiössä ja kehitettiin samalla yritystä. Rankkaahan se välillä oli, mutta toistemme tuella ja tsemppauksella, päättäväisellä asenteella sekä huumorilla kaikesta selvittiin kunnialla. 

MEIDÄN TARINA

tarinaviiva-15_edited.png
autologojjj-02.png

Lopputalvesta 2022 Joni oli matkalla Kolille, kun pieni punainen mökki ja sen ovessa roikkuva "vuokrataan" -kyltti kiinnittivät Jonin huomion. Mielessä oli jo jonkin aikaa hautunut ajatus omasta street food ravintolasta, mutta tähän asti nuo ajatukset olivat olleet vain villejä unelmia. Arki jatkui, mutta Joni ei saanut pientä punaista mökkiä mielestään. Niinpä hän päätti soittaa mökin omistajalle vain kyselläkseen vähän tarkempia tietoja ja siitähän se sitten lähti. Vuokrasopimus allekirjoitettiin ja alettiin tohinalla suunnittelemaan menua, remontoimaan tiloja ja valmistelemaan asioita avajaisia varten. Näin Grill Room™ tarina sai alkunsa.

Melko pian avajaisten jälkeen somessa alkoi kuhista. Meistä kirjoitettiin postauksia suuriin Facebook-ryhmiin ja ihmiset jakoivat kokemuksiaan käytyään meillä syömässä. Olimme aivan ihmeissämme, mutta tietysti hyvin kiitollisia kaikesta siitä huomiosta, jota juuri avattu ravintola sai osakseen. Sana levisi ja asiakkaita saapui yhä kauempaa testaamaan burgereitamme. Toiminta kasvoi ja me siinä mukana. Positiivinen vastaanotto ja asiakasmäärien kasvu kannusti kehittämään toimintaa entistä paremmaksi. Niinpä teimme päivät burgereita ja illat remppasimme tiloja, hioimme reseptejä ja rakensimme brändiä.

Ensimmäinen kesä oli niin vauhdikas, että aloimme etsimään uusia työntekijöitä. Tiensä tiimiimme löysi Smash Sensei Jussi, joka hioutui nopeasti tiiviiksi osaksi porukkaa. Kesän 2023 lähestyessä olimme siinä pisteessä, että pääsimme tarjoamaan kesätyöpaikkoja paikallisille nuorille. Tiimi kasvoi taas ja kesä päästiin polkaisemaan käyntiin. Kiirettä piti, mutta niin meidän nuoret, kuin vakkaritkin pitivät yhtä ja painoivat huikealla asenteella eteenpäin. Ilman näitä huipputyyppejä emme olisi päässeet tähän pisteeseen, jossa olemme nyt.

Kesällä 2023 Burger Lovers järjesti kilpailun, jossa etsittiin Suomen parasta burgerpaikkaa. Uskoimme omaan tekemiseemme ja tuotteisiimme, mutta liikoja ei uskallettu toivoa, sillä mukana oli myös alan parhaita burgerkonkareita. Ihmiset äänestivät, tulokset laskettiin ja me saimme ottaa jälleen kerran hatut päästämme. Meidät valittiin Suomen toiseksi parhaaksi burgerpaikaksi - vain vuosi avajaistemme jälkeen.

26.9.2023

Pikku hiljaa Grill Room™ toiminta on vakiintunut ja hommat rullaavat sujuvasti. Ideat eivät kuitenkaan ole loppuneet, vaan niin Joni, kuin muutkin tiimimme jäsenet ovat innokkaita kehittämään toimintaa entisestään. Tällä hetkellä työn alla on esimerkiksi burgervankkuri-kiertue kesälle 2024. Osa tiimistä hyppää tien päälle tekemään burgereita ympäri Suomen. Innolla odotamme, mitä muuta tulevaisuus tuo tullessaan. Valtava kiitos niin asiakkaillemme, jotka mahdollistavat toiminnan, kuin tiimillemmekin, joka painaa rautaisella ammattitaidolla ja asenteella eteenpäin tilanteessa kuin tilanteessa. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä.

bottom of page