top of page

Avoin työpaikka:
Kokki/tarjoilija

Etsimme ahkeria ja motivoituneita työntekijöitä burger-ravintolaamme Grill Roomille! 

Työnkuva: 

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, keittiötyötä ja siivousta. Tehtävät kiertävät työntekijöillämme niin, että meillä pääset tekemään monipuolisesti kaikkea. Tärkeintä on yhdessä varmistaa, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua ja mieleenpainuvia makuelämyksiä.

Mitä odotamme sinulta:

Haemme tiimiimme positiivisia ja palveluhenkisiä tekijöitä. Työ meillä on tiimipeliä, joten tiimityöskentelytaidot ovat tärkeässä asemassa. Alan koulutus tai työkokemus on plussaa, mutta ei pakollista. Reippaalla asenteella ja halulla oppia uutta pääset meillä pitkälle!

Tarjoamme sinulle:

Meillä pääset osaksi kannustavaa ja rentoa työympäristöä, sekä timanttista tiimiämme. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja  kehittämään osaamistasi ravintola-alalla. Kaikilla työntekijöillämme on yhdenvertainen mahdollisuus edetä uralla. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, 13€/h. Etsimme pääasiassa työntekijöitä kesäksi, mutta hyville tekijöille on tarjolla myös vakituinen työpaikka kesän jälkeen.

Miten haet:

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen joni@gurucatering.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva lisäys tiimiimme. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä tulee.

 

Liity joukkoomme luomaan herkullisia ja unohtumattomia burgerhetkiä!

Grill Room Hankasalmi

Ysitie 362
41490 Niemisjärvi

Kokoaikainen

13€/h

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä!

design proposal.png
bottom of page